Uhličitan vápenatý 10 g
.png?68261adf)
Související produkty

MSM neboli methylsulfonylmethan je přírodní, nejlépe vstřebatelná organická sloučenina síry. Biologicky aktivní síra je nutná pro správné fungování organismu.

Pocení způsobuje nejen ztrátu tekutin, ale také základních solí, zejména obsahujících sodík, draslík, vápník a hořčík. Pokud nenahradíte tyto tělesné soli (známé jako elektrolyty), může to vést k únavě a v extrémních případech k poškození svalů, kostí a chrupavky. Elektro Salts je koncentrovaná kombinace základních plazmatických solí v kombinaci s dextrózou, která napomáhá účinné absorpci solí.

Vitamíny a minerály pro březí klisny, hříbata a mladé koně.

Koncentrovaný zdroj minerálů, posiluje ledviny a játra.

Velmi doporučujeme celoroční krmení koním s kožními potížemi a/nebo sklony ke kolikám. U zdravých jedinců lněné semínko podpoří správnou výměnu srsti, která je pro organismus koně velmi náročná.

Höveler SENIOR-Cobs je základní ideální krmivo pro starší koně. Některým koním již zuby neslouží, nebo o mnohé přišli, tudíž je pro ně obtížné pojídat základní krmení v přirozené formě, jako seno, tráva, siláž, nebo sláma.
Detailní popis produktu
Uhličitan vápenatý se přidává do kvasnic pro vyrovnání poměru CA a P.
Do 1 kg kvasnic přidejte 10 g uhličitanu vápenatého.
Na kvasnice navykejte koníka pomalu.
Denní dávka směsi je 20 g/100 kg.
Podávejte maximálně po dobu dvou měsíců.
Chcete-li si připravit přírodní repelent, přidávejte do krmení ještě 20 g granulovaného česneku denně :-).

Melasa je výborná energetická složka krmiva a zároveň ochucovadlo. Používá se především u špatně krmitelných, podvyživených, nemocných a starých koní, dále u koní v zátěži nebo v zimním období.

Nejlepší antioxidant pro koně.

Přírodní extrakt z ostropestřce a lecitinu.

Ideální pro staré artrotické koně, vyniká i protizánětlivým účinkem, snižuje plynatost, podporuje trávení

Svatojánský chléb, nebo také rohovník či karob (carob) je vhodné krmivo pro všechny koně. Výborné vmíchat do vaší vlastní müsli směsi.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.