Pšeničné klíčky
Související produkty

Psyllium je vláknina z jitrocele, která má vynikající účinky, pokud potřebujeme, aby náš kůň zhubnul. Zároveň podporuje střevní peristaltiku a střeva pročišťuje.

pro obézní koně, kteří potřebují zhubnout, celkově zlepšuje trávení.

Pepř u koní podáváme pouze v kombinaci s kurkumou.

Zeolit na sebe váže těžké kovy, toxiny, alergeny a volné radikály, má pozoruhodnou schopnost čistit tělo a obnovovat rovnováhu celého organismu.

pomáhá udržovat správnou činnost trávící soustavy

Kombinace lnu a spiruliny má vynikající vliv na zdraví a kondici všech typů a kategorií koní. Samotná spirulina je blahodárně působící sinice, využívaná k vylepšení standardních krmných receptur. Chrání intestinální mikrobiom a zlepšuje tak zažívání a hygienu střeva.
Detailní popis produktu
Charakteristika:
Pšeničné klíčky jsou nejkvalitnější částí pšenice. Jsou bohaté na vitaminy B1, B2, B6, niacin a kyselinu listovou, vitamin E, minerály - fosfor, hořčík, železo a stopové prvky. Také jsou bohaté na esenciální mastné kyseliny, a sice kyselinu linolovou a kyselinu alfalinolenovou.
Pšeničné klíčky jsou významným zdrojem živin, působí významně na vnitřní obranný systém, podporují imunitu, působí proti infekcím a nádorovým onemocněním.

Spirulina velice dobře působí na růst svalů, dodává energii, obsahuje veškeré vitamíny skupiny B. Barvivo spiruliny má protirakovinné účinky.

Bioaktivní černé, dřevěné uhlí Biochar by měl mít po ruce v domácnosti každý chovatel koní, jako rychlou a účinnou pomoc nejen při akutních průjmech.

Probiotika významně zlepšují mikrobiologické prostředí ve střevech a podporují růst pro organismus přívětivých mikroorganismů. Tím se zabrání produkci a rozvoji nežádoucích, patogenních mikroorganismů, které jsou příčinou mnoha pozdějších problémů zvířete.

Sladkovodní řasa, která velmi dobře detoxikuje organismus, zbavuje škodlivých toxinů a těžkých kovů. Napomáhá správné činnosti jater, srdce, ledvin a celého organismu. Podporuje imunitní systém a funkci střev.

Vysoká biologická hodnota kvasnic je dána velmi příznivým obsahem vitamínů skupiny B zejména thyaminu (vitamín B1), riboflavinu (vitamín B2), pyridoxinu (vitamín B6) a kyseliny pantothenové (vitamín B3), ale i obsahem minerálních látek a stopových prvků - zejména fosforu, draslíku, železa, mědi, zinku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.